Tamara Levičnik

dr. med., specialistka dermatovenerologije

Ukvarja se z odkrivanjem in zdravljenjem bolezni kože.

Rojena je 1973 v Banja Luki, BiH, kjer zaključila osnovno in srednjo šolo z odličnim uspehom. Študij na medicinski fakulteti v Banja Luki je zaključila leta 1999, nato začela delati na Katedri za histologijo z embriologijo kot redni asistent. Specializacijo iz dermatologije je opravila večinoma v Banja Luki, zadnje leto programa pa na Kliniki za dermatovenerologijo v Novem Sadu, kjer je leta 2003 opravila specialistični izpit.

Leta 2005 je opravila dopolnilne nostrifikacijske izpite in pridobila naziv Doktor medicine na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. Leta 2007 je opravila specialistični izpit na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. Je udeleženka številnih kongresov v Sloveniji in v tujini, aktivna predavateljica za zdravnike in farmacevte v Sloveniji.

V družbi Althea d.o.o. je od leta 2018 zaposlena kot odgovorna nosilka dejavnosti dermatovenerologije. V okviru te zaposlitve specialistične ambulantne dermatološke preglede opravlja tudi na naslovu Zdravje AS d.o.o., Ambulanta Zdravje AS na  Vojkovi 48 v Ljubljani.