Kontakt in delovni čas

Delovni čas ambulante:

  • Ponedeljek – četrtek 8.00-18.00
  • Petek 8.00-14.00

Naročanje:

Od 9:00 do 13:00 ure

Kontakt za odpoved termina:

Kako do nas?

Od 5. 8. 2019 dalje delo v specialističnih ambulantah, diagnostične preiskave ter ambulantne posege opravljamo na Bohoričevi 5 v Ljubljani (nasproti novega Urgentnega bloka UKC Ljubljana), v prostorih Sanatorija MD Medicina.

Fizioterapevtske obravnave od 2. 9. 2019 dalje potekajo v prostorih ZVD Zavoda za varstvo pri delu, Chengdujska cesta 25, Ljubljana – Polje.

Rentgensko slikanje opravljamo v prostorih na Vojkovi 48 v Ljubljani (nasproti Gasilske brigade).

Dostop z avtobusom mestnega prometa:
Specialistične ambulante, diagnostične preiskave, ambulantni posegi na Bohoričevi 5: liniji 9 in 25, postajališče Poliklinika.

Fizioterapija na Chengdujski cesti 25: linije 11, 20, 22, 25

Rentgen na Vojkovi 48: linija 20, postajališče Gasilska brigada.

Dostop z avtom z avtoceste:
Specialistične ambulante, diagnostične preiskave, ambulantni posegi na Bohoričevi 5: ljubljansko obvoznico zapustite na izvozu Ljubljana jug. Približno 4 km se peljite naravnost po Dolenjski cesti proti centru Ljubljane, nato zavijte na Roško cesto, naprej na Njegoševo cesto in nato na Bohoričevo ulico.

Fizioterapija na Chengdujski cesti 25: izvoz Ljubljana – Fužine, nato zavijte desno proti Fužinam, nato na prvem križišču levo, ponovno levo za izvozom za Hofer.

Rentgen na Vojkovi 48: izvoz Tomačevo, smer Center, na 1. krožišču naravnost, na 2. krožišču prvi izvoz desno na Kranjčevo ulico. Na semaforju levo, do Vojkove 48.

Možnosti parkiranja v bližini:
Specialistične ambulante, diagnostične preiskave, ambulantni posegi na Bohoričevi 5: parkiranje je možno v parkirni hiši Meksiko in na plačljivem parkirišču v neposredni bližini lokacije.

Fizioterapija na Chengdujski cesti 25: pred stavbo je brezplačno parkirišče za stranke ZVD.

Rentgen na Vojkovi 48: Plačljivo parkirišče Kranjčeva pri POP TV.Za invalide in gibalno ovirane osebe (bergle, gips) je možen dostop na parkirišče pred ambulanto po vnaprejšnjem dogovoru.

Kontaktirajte nas

0 + 1 = ?

Obvestilo o varstvu osebnih podatkov:

Osebni podatki, ki jih boste posredovali s tem kontaktnim obrazcem, bodo uporabljeni samo za namen reševanja postavljenega vprašanja oziroma odziva na vaše sporočilo. Več o tem kako v ambulanti Zdravje AS ravnamo z osebnimi podatki, si lahko preberete v naših Pravilih obdelave osebnih podatkov, ki so na voljo tukaj.